VAHINGON SATTUESSA

1. Selvitä vahingon tapahtumapaikalla syyllinen vahingolle, mikäli se on mahdollista. Ota ylös vastapuolen henkilö-, ajoneuvo- ja vakuutusyhtiötiedot.

2. Syyllisen on tehtävä vahinkoilmoitus omaan liikennevakuutusyhtiöönsä. Vahinkoilmoituksen voi tehdä puhelimitse tai täyttämällä vahinkoilmoituslomakkeen internetissä (ks. linkki/vakuutusyhtiöt).

Ajoneuvon omistaja/haltija päättää autonsa korjauspaikan.

3. Olemme halutessasi apunasi jo kolaripaikalta lähtien; hoidamme hinaukset, tarvittaessa autamme vahinkoilmoituksen teossa ja varaamme mahdollisen sijaisauton käyttöösi korjauksen ajaksi. Ajoneuvosi voidaan tuoda meille suoraan kolaripaikalta; joko ajaen tai hinausautolla. Tai voit soittaa 08- 223 1481 ja varata ajan tarkastusta varten.

Kun ajoneuvosi saapuu korjaamollemme, suoritamme vahinkotarkastuksen heti (poikkeuksena purkutöitä vaativat vaurioanalyysit) ja toimitamme tarkastustiedot ilmoittamaanne vakuutusyhtiöön odottaessasi.

Huom! Vakuutusyhtiö antaa laskutusluvan korjaamolle saatuaan vahinkoilmoituksen ja muut asiapaperit. Laskutuslupapäätös tulee saada vakuutusyhtiöltä, ennen kuin voimme luovuttaa valmiin ajoneuvon takaisin asiakkaalle.

Muistathan, että saat käyttöösi tarvittaessa vuokra-auton; Syyttömänä osapuolena liikennevahingossa sinulla on mahdollisuus sijaisautoon; asiakkaan on tehtävä käyttötarveselvitys korvaavaan vakuutusyhtiöön. Oma kaskovakuutuksesi voi myös mahdollistaa sinulle sijaisauton korjauksen ajaksi.

Kauttamme mm. Scandia Rentin, Europcarin ja Hertzin vuokra-autot.

Sopimuksesta voimme myös noutaa ajoneuvosi ja palauttaa sen korjauksen jälkeen.